divendres, 17 de febrer del 2012

ACTA ASSEMBLEA 3, 03 DE FEBRER DE 2012

3ª ASSEMBLEA ROMÀNICA GROGA
3.2.2012
Sala Professorat
Es debat la proposta de sortir els dimarts grocs a la Plaça del Mil·lenari, a cinquena hora del matí, adreçat al professorat i l’alumnat que vulgui manifestar-se en contra de les retallades del Retalladepartament.  S’ha acordat el següent:
Sortir a la plaça 15’ abans d’acabar la cinquena hora (13,30), professorat i alumnat, tots els dimarts, a partir del dimarts 14 de febrer.
Anar de groc i amb pancartes reivindicatives, que es poden fer a l’hora de tutoria o en hores de classe, si s’escau segons la matèria. Es proposen pancartes amb recolzament explícit a l’Escola de Primària Arc de Sant Martí, i també a escoles de Barberà, com l’Escola de Primària Marta Mata (sense aules). La USEE posa dos llençols per fer pancartes, Montse de ViP farà pancartes amb els seus alumnes.
NO S’ACABEN LES CLASSES, és una activitat reivindicativa. L’alumnat ESO baixarà amb les motxilles i se n’aniran a casa a les 13,45; l’alumnat de Batxillerat continuarà amb les seves classes del matí. Si un professor/a no pot baixar un dimarts amb el seu alumnat per qüestions d’organització didàctica, no passa res.
Es farà un full informatiu als pares-mares sobre aquesta activitat reivindicativa.
Es faran fotos
Mª Teresa Sánchez s’encarrega d’avisar a premsa sobre l’acte reivindicatiu. Ella mateixa i també la Núria Roig avisaran altres centres, Ana Ramallo penjarà informació a internet (diverses plataformes on line) i demana que algú més ho faci també (web Assemblea Groga). A les tv del centre també es penjarà la informació.
Es debat la possibilitat de fer una cançó reivindicativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada