divendres, 17 de febrer del 2012

ACTA ASSEMBLEA 2, 01 DE FEBRER DE 2012


01-02-2012
2a Assemblea: LA ROMÀNICA GROGA  

ENQUESTA
La nostra companya, està fent el buidatge de les enquestes que ens va enviar, demanant idees i propostes d'acció. Fóra bo que les retornéssim el més aviat possible, seria una bona font d'informació per noves idees i noves accions.

PLUJA D’IDEES:
-       Dimarts amb samarreta groga: manifestar-se a prop de l’entrada del centre.
-       Tallar la carretera al mateix temps.
-       Avisar als centres i difusió.
-       Centralitzar tota la informació.
-       A la mateixa hora, tots els centres de Barberà, anar a l’ajuntament.
-       Web d’informació del que ja fan els altres centres: tancades, ajuntaments, samarretes grogues...
-       Partir de mobilitzacions i accions que ja es duen a terme per altres centres i assemblees del poble.
-       Els dimarts grocs: recorregut per altres escoles de Barberà.
-       Els dimarts groc: anar al Departament.
-       Saturar la web. Enviar un mail al conseller.

IDEA- ACCIÓ SEL.LECIONADA I ACORDS:
Dimarts, amb samarreta groga, ens concenrarem a la Plaça del Mil.lenari de Barberà del Vallès. Es convida a alumnes i pares. 

Per començar, la proposta inicial és seguir amb els dimarts grocs, però anar una mica més enllà de les nostres quatre parets.  Fer evident  a l'opinió pública que no estem passius davant del que està plovent, sinó que ens movem. Per tant, portem la nostra acció al carrer, per a que sigui visible.
La proposta consistiria en fer una plantada (ser visibles, amb samarretes i pancartes reivindicatives), a la Plaça del Mil.lenari amb els alumnes. 
La logística de l'acció ja s'ha posat en funcionament: Aquest correu per animar a la resta de professors.  L'Ampa de l'institut ja està informada també. I demà informarem als delegats/des per a que informin als grups respectius.  També informar a la resta de centres de Barberà per a que es sumin a l'acció de protesta.  Com podeu veure, ja estem en marxa!!!
Us demanem però col.laboració per part vostra. El  proper divendres 3 de febrer, a l'hora del pati  (ja sabem que no és el millor moment, però per l’urgència, és l'única possible que tenim) farem una addemblea ràpida a la Biblioteca per a professors explicant més detalladament els detalls de l'acció prevista.
 
Haurem de decidir que volem fer si 30' com hem dit o només 15' i altres coses si hi ha temps.
La primera opció de 30 minuts requereix molta més feina per part nostra: demanar l’autorització als pares (si molts pares diuen que no tenim un problema seriós), aquesta autorització l'han de retornar els alumnes dilluns fins l'hora del pati, que serà portada pels delegats a consergeria i després recollida per la comissió La Romànica Groga per fer el seu buidatge i control. Organitzar un equip de guàrdia, controlar als alumnes....
Si fem 15 minuts l’autorització dels pares no és necessària i els alumnes que no vulguin participar podran marxar a casa. Només cal enviar una carta informativa. Tampoc serà necessari el buidatge ni l’organització d’un equip de guàrdia.
Decidim:
-       Informar als pares i a l’AMPA .
-       Informar també als professors de cicles.
-       Informar als altres centres.
-       En el nostre Institut: Els delegats informaran a la resta d’alumnes.
     S'informarà a la resta de professorat dels continguts i les resolucions de la reunió.
També serà el moment de sondejar quin serà estat d'ànim i el grau de participació i acceptació per part de tots nosaltres. Insistim, de nosaltres depèn en bona part que l'acció sigui exitosa. Si nosaltres ens engresquem, que be segur que ho estem, l'èxit està assegurat. A partir d'aquesta primera acció, d'aquesta primera passa, el camí ja estarà marcat. Ja estem pensant en altres accions.
Per acabar i no allargar-nos massa, us demanem la vostra col·laboració i que faciliteu  en la mesura del possible, que els delegats que informin als seus companys. “

Si preveieu que el divendres no hi podreu assistir a la reunió a  l'hora del pati,  us agrairíem retorneu el correu donant resposta del vostre parer respecte la proposta que us hem explicat.”

HEM PENJAT UN FULL a la sala de professors amb les diferents COMISSIONS. Si us plau, apunteu-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada