dimecres, 21 de març del 2012

ACTA ASSEMBLEA 5, 19 de març de 2012


ACTA ASSEMBLEA GROGA núm. 5. Dilluns, 19 de març de 2012


S’EXPOSEN LES NOVES CONCENTRACIONS I ACCIONS que proposa tant l’AMPA com els sindicats. Està tot penjat al bloc de la romanica groga: http://laromanicagroga.blogspot.com.

DIMECRES GROC:
Reflexionem sobre la proposta de l’AMPA de sortir els 15 minuts posteriors a l’hora d’esbarjo i no com ho fèiem, al final de la jornada lectiva del matí.
Veiem que això suposaria una pèrdua de temps bastant superior als 15 minuts establerts i decidim mantenir-ho com està però reforçant la idea de realitzar accions concretes. El proper dimencres, 21 de març de 2012, es farà una cadena entre tots. Es recalca el fet de que l’activitat és lliure i si els professors decideixen sortir amb els alumnes s’hauran de fer responsables del seu grup.

AVALUACIONS: Tot continua com fins ara. No hi ha cap novetat.

VAGA 29M:
Segons l’equip directiu:
“Les vagues al nostre institut mai han estat vinculats. Cadascú, de manera individual, decideix si vol o no fer vaga. Però, com sempre, posarem un paper a la Sala de Professors perquè us hi apunteu i saber així quina és la intenció del professorat. I, també com sempre, farem arribar una carta a les famílies informant de la situació”.
Es fa una reflexió sobre el tema de la individualitat i la col.lectivitat. Tractant-se d’una vaga general tothom té el dret individual de decidir què vol fer però, alhora, és un moviment que té sentit en la mesura que és efectiu quan hi ha una resposta col.lectiva nombrosa.
Es proposa fer una reunió per clarificar les implicacions, els pros i contres del fet de fer vaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada